Begravning och minnesstund

annons
Begravningen äger rum onsdagen den 26 oktober kl. 13.00 i Skogskapellet Katrineholm. Efter akten inbjudes till minnesstund i Smedjan, Katrineholm. O.s.a till FONUS tel. 0157-516 50 eller flen@fonus.se senast 19/10.

2016-10-18:
Plats för minnesstund är ändrad till Odd Fellows lokal i Katrineholm, Sveavägen 36.

Klädsel: Man kan med fördel bära turkost

Länk till minnessida hos Fonus

Elever och lärare från Stenhammarskolan som enbart kommer till begravningsceremonin meddelar sin närvaro till skolans samordnare. Information kommer att gå ut på skolan.


20110806-img_3548

Jag kommer alltid att minnas dig Hannah. Hur skulle jag kunna glömma den tid som vi har haft tillsammans? Nästan 14 år! Alla resor som vi har gjort, alla konserter som vi har sett och de fåtal hästtävlingar som jag följde med på. Ja, det blev inte så många med tanke på hur mycket som du flängde omkring med Stella. Man kan inte vara överallt som jag brukade säga :-). Men du hade Stella med dig och hon var ändå alltid nummer 1 då.

Vi hade en härlig bröllopsresa för 5 år sedan (fotot är därifrån) och du sa redan då att om 5 år så gör vi om den. Vi gjorde den resan i år och den blev lika härlig den här gången.

I år var annars ett besvärligt år för oss båda men du lät det inte stoppa dig och dina mål. Du var alltid så fokuserad på vad du ville göra och uppnå och jag förstod inte alltid varför du lät mig hållas med mina hjärnspöken. Jag förstår nu att det var för att du älskade mig och hade valt mig den jag är och för det är jag glad. Du kände mig bättre än någon annan.

Jag saknar dig.

14 reaktioner till “Begravning och minnesstund”

  1. All kärlek och respekt till dig Alex. Du, liksom Hannah, har visat prov på enorm styrka trots alla svårigheter o sorger.

    Även om det flesta ord i nuläget är överflödiga hoppas jag av hela mitt hjärta att du finner kärlek och lycka igen – Störst av allt är kärleken ???
    Finaste Hannah sov i ro ??

  2. Alltid lika fint skrivet Alex. Du är bra på att formulera dig i text. Förstår att det är tufft att skriva dessa fina rader till minne av Hannah. Hannah kommer vara saknad av många, vilket också visar vilken fin människa hon var.

    Det är skönt att veta att du inte lider längre Hannah. Jag har alltid och kommer alltid älska dig & jag vet att du älskade mig, fast vi båda inte visade det så ofta. Livet tar oss ibland dit vi inte kan förutspå. Vi fick i alla fall chansen att prata med varandra & umgås med varandra innan det var försent. Vi hann hitta tillbaka till varandra. Jag är otroligt tacksam för det. Vila i frid älskade syster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *