En sista hälsning och tack

Nu är jag så trött så jag orkar inte skriva mer. Jag tackar alla för det stöd som ni har givit mig under den här tiden. Ta hand om er.

dsc_0706

132 reaktioner till “En sista hälsning och tack”

 1. Tack för alla fina och roliga stunder och minnen. De kommer alltid att finnas med mig.
  Jag tänker på dig, och er, där ni är just nu, kommer att vara och där ni har varit.

  Kram

 2. Vill passa på att skicka dig en sista bamsekram här på bloggen. Tack för att jag fick ha dig som arbetskamrat. Det finns så mycket jag vill skriva men finner inte de rätta orden. Kram Tilda❤❤❤

 3. Hannah! <3 <3 <3 all kärlek till dig och de dina! Tack för att du har delat den här svåra tiden med oss. Det krävs en superkvinna för att fixa det! Och det är du <3 Kram

 4. Fina fina du. Tack för att du funnits. Tårarna rinner. Du blir så jävla saknad. Kram och ta hand om dig tills vi ses igen i ett annat liv eller dimension.

 5. Tack Hannah att du var den korta stund i mitt liv❤efter jag har träffat dig har jag tänkt om mitt liv och mina nära och kära-att så oftas vi tjafsar om små saker som faktiskt har ingen meningen och betydelse för att livet är mer värde- och meningsfull. Du gav mig nya tankar och nytt utvärdering på allt som finns runt om kring oss❤ ieva(nagelmästare)❤

 6. Hannah du kommer alltid finnas i våra hjärtan och tack för allt.
  Många kramar och hälsningar från oss ❤❤❤❤❤❤❤❤

 7. Tänk dig att du står vid havsstranden en sommarkväll och ser ett vackert fartyg som förbereds för avfärd. Seglen hissas.
  När kvällsbrisen kommer fylls seglen och båten glider ut på det öppna havet. Du följer den med blicken när den far mot solnedgången. Den blir mindre och mindre och till slut försvinner den som en liten prick vid horisonten. Då hör du någon vid din sida säga ” Nu har hon lämnat oss”…
  Lämnat oss för vad? Detta att hon blivit mindre och mindre och till slut försvunnit är ju bara såsom DU ser det. I själva verket är hon lika stor och vacker som då hon låg vid stranden. Just när du hör rösten som säger att hon har lämnat oss…finns det kanske någon annan…på en annan strand som ser henne dyka upp vid horisonten..någon som väntar på att få ta emot just henne när hon når sin nya hamn. Kanske någon där på stranden säger…”Titta…Nu kommer hon” ❤❤

 8. Tack Hannah för Din tid här. Jag förstår att Du har bidragit med väldigt mycket för många människor ❤️❤️❤️
  Det tar egentligen inte slut, en ny fas väntar – energi tar inte slut, utan omvandlas och förfinas i en ny form.
  Tänker på Dig och Alex
  Johan L.

 9. All styrka till dig och dina nära och kära. Du är och förblir någon att minnas och se upp till även om vi inte sett irl.
  Mina varma tankar till dig.

 10. Nu känns det riktigt tungt, men beskedet Du gav var inte oväntat. Egentligen vet jag inte om jag ska säga GRATTIS på födelsedagen. Vet ju inte om Du får uppleva den.
  Ett sista hälsning till Dig och Alex vill jag dock sända.
  Du har på många sätt alltid varit en glädje i min tillvaro, alltifrån ponnyåren till sista dressyrtävlingen på Gromossen.
  Tack för alla glada och trevliga minnen Du gett mig. Minnen som ingen kan ta ifrån mig. KRAM!

 11. Livet är inte rättvist. Res väl så syns vi på andra sidan då ska vi tävla ikapp på våra Ridtravare. Vi möts igen i Nagialia ❤️❤️

 12. Du modiga fantastiska kvinna, även när du går kommer du att finnas kvar, i våra hjärtan och i vårt minne. Tack för att du på ett så öppet och naket sätt delat med dig av ditt liv här på bloggen ?➰Min favoritfärg turkos har fått en ny mening och kommer för alltid att vara förknippad med dig ?
  Tänker på dig, din man, övrig släkt och vänner. Störst av allt är kärleken ???

 13. Allt man vill säga låter då banalt. Så jag sänder dig den allra varmaste och längsta kram. Önskar dina nära och kära all styrka Jag tror inte jag bryr mig om att verkställa mitt hot om stryk ?❤️❤️❤️ All kärlek till er

 14. Hannah, du har rört så många människor med dina kloka ord och din inställning till livet. All kärlek till dig och de dina och tack för allt du har gett! ❤️❤️❤️

 15. Jag har ju redan tagit farväl men jag vill ändå skicka bamsekramar till dig och dina nära och kära. Känns så himla jobbigt att vi inte kommer ses något mer.

 16. Jag har följt din fina blogg utan att kommentera men nu tycker jag att det känns fel att inte göra det. Vi känner inte varandra o jag fann din blogg av en slump och den har berört mig så mycket. Du har skrivit så rakt o ärligt om den svåraste siuation vi alla kan vara med om. Med ödmjukhet och vördnad tackar jag dig stort för ditt mod som även gett mig mod att möta svårigheter.

 17. Tack för att du delat med dig av din resa och jag säger som vissa andra i tråden att något annat väntar dig då energin omförvandlas och du lever vidare i en annan form❤️❤️❤️

 18. ? finns inga ord, men skickar dig en stor varm kram! Kommer aldrig glömma din fantastiska ”fighting spirit”
  All kärlek och styrka till dig!

 19. Vilken kämpe du är. Oerhört starkt att orka blogga som du har gjort och det är imponerande hur öppen du har varit med hur ditt liv har sett ut den senaste tiden. Jag har inte kommenterat mycket men läst varenda inlägg. Fokusera nu på dig själv och din make. Kommer aldrig glömma dig. Kram!

 20. Ytterligare en som ramlat över din blogg av en slump…. Imponerats av din ärlighet och kämparanda! Tack för att vi har fått följa dig! Tänker på dig och din familj! ❤️????

 21. Tack fina Hannah för att du orkat inkludera oss, nära , lite mer avlägsna och kanske även nya vänner. Du har betytt så mycket för så många. Stor kram till dig!

 22. Sov gott Hannah.
  Du lever vidare hos oss andra i allt vi gjort tillsammans.
  Jag kommer att minnas dig som du var när vi skrattande paddlade kanot med eleverna, kompetensutvecklade oss till matematikutvecklare tillsammans, åkte till USA, delade mentorskap ihop, våra fikastunder och så mycket, mycket mer.
  Du var och är för alltid den starka, modiga, tydliga och ärliga Hannah. Jag önskar dig frid efter denna kamp. Du finns för alltid hos mig.
  En lång varm kram.

 23. Kära Hannah. Du har varit en fantastisk kollega och vän. Framför allt har du varit otrolig i ditt engagemang i de barn och ungdomar du undervisat, säkert livsavgörande för många. Du gav aldrig upp på någon. Stort hjärta, stort arbete. Kram på dig?

 24. Tack Hannah för att jag fick lära känna dig! Är tacksam för alla samtal både fackliga, matematikutvecklande och privata. Kommer speciellt ihåg samtalen i bilen på väg hem ifrån möten som slutade med att vi satt kvar i bilen utanför ditt hus och diskuterade. Det jag nu tar med mig är dina ord om energi. Att lägga energi på rätt saker och strunta i småsaker. Du har gett mig massor med energi speciellt när vi läste matematiklyftet. Jag tänker på dig och din familj – som ni har kämpat med dig i spets!
  Kram ❤️?❤️

 25. Hanna!
  Det här känns ju så otroligt overkligt! Väldigt svårt att förstå hur fort det kan gå.. Tårarna rinner och livet känns så skört.
  Jag kan bara säga att jag tänker på dig och de dina!
  Tackar för tiden då vi läste till lärare ihop och vår tid i stallet.
  Varma Styrkekramar!

 26. Tack Hannah för kloka ord, starka tydliga liknelser som gör mycket i livet lite enklare att förstå. Som Paula skriver här ovan. Skeppet som i olika perspektiv förändrar sin skepnad, så kan det uppfattas. Egentligen fortsätter det existera, för nya och andra vyer och sedd ur en annan vinkel. Jag omfamnar dig <3

 27. Tack Hannah för dina kunskaper som du har delat med dig och att du har gjort mig till en bättre NO lärare. Jag kommer att sakna våran diskussioner!
  Stor kram ❤️

  1. Oj oj förlåt skickade lite snabbt..
   Finaste Hannah! Din blogg och du har inspirerat och stärkt så många! ?
   Hoppas att du verkligen känner likadant och hur många som är med dig och tänker på dig! ????
   Din styrka är så imponerande och jag med många fler är en bättre person för att vi känner dig!! Vi ses i Nangijala och ovan molnen! ??Jag kommer alltid vara lite mer förtjust i turkost framöver! ?
   Puss och kram

 28. Underbara Hannah! Finner förstås inga bra ord men du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta, ska bära turcost med stolthet för din skull och tack för alla härliga diskussioner vi haft både på fackmötena och de kommungemensamma träffarna och på ridträningarna. Kram!

 29. Fina Hannah! Du är oförglömlig! En så stark personlighet har lämnat avtryck i så mångas liv. Tack, det ska jag alltid bära med mig.
  Kärlek till dig & dina kära❤️

 30. Fina ord känns fel just nu. Säger bara:
  -Tack för dessa år som kollega och vi tar upp där vi slutade när vi ses. Bara tiden mellan oss nu.

 31. Hannah, jag har så många roliga och galna minnen av sånt vi gjort tillsammans, det kommer alltid finnas kvar! Kommer verkligen att sakna våra både existentiella och pedagogiska utvecklande debatter! Tack också för det stöd du så ofta varit, och den inspiration du gett! ???

 32. Tack för att du delat med dig? Tack för den inspiration och utvecklande diskussioner vi hade, Resorna, det vi upplevd tillsammans!! du finns alltid kvar? Styrka till din familj och vänner. Kram

 33. Tack för allt du har gjort för mig. Jag vet inte hur mitt liv skulle sett ut utan dig. Det har inte varit lätt, men du fick mig att orka hålla ut lite längre och höll mörkret borta en stund till. Du är och kommer förbli min livsmentor. Tack för allt ❤️

  Stor kram till er båda.

 34. Finaste Hannah…min Elin hopptävlade för dig i turkosa ridbyxor i söndags…jag ska också köpa ett par…du är i så mångas hjärtan i evighet…❤❤❤❤❤❤❤

 35. Det kommer ett födelsedagskort. Alex får läsa det åt dig, kanske du hör. ??Den klena trösten är väl att du slipper ha ont. Pussokram

 36. Älskade vän, vila nu och så ses vi igen när våra vägar åter kan korsas ? Du lämnar ett hålrum Men framförallt lämnar du så enormt många roliga och varma minnen som gör att du alltid kommer att leva vidare i hjärtat på väldigt många – så även på mig ??? Älskar dig min vän ???

 37. Lycka till på färden och tack för denna blogg. Du har lärt mig att inte ta något för givet och ta vara på nuet. Kram

 38. Tack fina Hannah? Du är min hjälte och en förebild i mitt jobb. Du har lärt mig så mycket som jag har med mig varje dag. Och jag har fortfarande kjol eller klänning på fredagarna, fredagsfin ? Tusen kramar till er alla❤️

 39. Tack Hannah för alla gånger du var domare åt mig på Merk Cupperna och gjorde mig till en bättre ryttare!
  Kram!?

 40. Älskade Hannah,
  Det är du som ska ha tack. Tack för allt du har gett, all glädje du har spritt och för att du har låtit oss alla ta del av din kamp. Jag önskar av hela mitt hjärta att utgången hade varit en annan.

  Du är i mina tankar. Stor kram och massor av kärlek till dig. ❤️

 41. Tack för allt Hannah. Kommer alltid minnas dig och all våra trevliga möten med våra älskade hästar. Ett stort tack för alla dessa roliga år ❤️

 42. Kära Alex, älskade Hannah…jag vill tacka för alla glada stunder jag fått träffa dig på ridbanor och ridhus här omkring…den evigt ”bajsplockande” mamman…ditt glädjande rop ”bajs på banan”!. Rid nu på nya äventyr och hälsa Jossan ifrån mig. En dag kommer jag och mockar åt er ❤ ❤ ❤ kram

 43. Åh fina Hanna, somna lugnt och sov sött. Du var en del av min barndom och de minnena vårdar jag ömt. Tack för att du gett så mycket av dig själv och att vi fått följa dig under din kamp. Säg hej till min faster om du träffar henne. Kommer aldrig glömma ❤

 44. Hej då älskade syster! Finns inte ord för hur ont det gör just nu. Om jag kunde trolla, skulle jag trolla bort din sjukdom. Saknaden av dig kommer vara för evigt, men jag ska minnas det goda vi haft. Jag ska se till att även barnen minns alla utflykter du tagit med dom på. Dessa upplevelser med dig lever vidare. Vi ses igen. Älskar dig! #fuckcancer

 45. Tack för att du orkade svara mig och tack för det sista korta samtalet. Vila gott nu, så syns vi sen!❤️❤️❤️

 46. Tack för allt du gjorde för mig under tiden som jag läste på Stenhammar och såväl efter, då du gav mig råd att hålla mig borta från ”dumheter”. På Lördag går jag upp på scen för första gången med mitt musikprojekt i Sundsvall, därefter i November på Nalen i Stockholm, och båda gångerna skall jag sjunga en stilla sång för dig.

 47. Ord känns just nu överflödiga ❤️
  Mina tankar är hos dig & dina nära o kära.
  Dina peppande ord, din kämparglöd, din envishet, ditt skratt, tack för allt vännen, kram ❤️

 48. *gråter* det finns ingen rättvisa i världen. Hannah, res i frid!…och Alex…all styrka till dig…störst av allt är kärleken <3

 49. Varje gång jag ser något turkost så tänker jag på dig! Det kommer jag alltid göra!? Stor kram till dig och din familj! ???

 50. Livet är så fruktansvärt orättvist många gånger. Det tar ifrån oss som är kvar här de finaste personerna… men ni är tydligen värda en ännu bättre plats att vara på ❤ Min fina svåger fick samma resa som du har haft med denna jävla cancer och lämnade oss för 1,5 år sedan. Tack för att jag fick lära känna dig Hanna och jag minns glädjen på Solvalla när vi deltog på första (tror jag det var) ridtravarutställningen o jag åkte hem med en GULD-häst ! Jag bär nu min Turkosa rosett som jag är så glad att jag hann få innan du lämnat oss! ❤

 51. Önskar att det fanns något jag kunde göra för dig, trots att jag inte känner dig. Hoppas att du kan känna frid i det sista. Jag sörjer att ditt liv blir så kort.

  Kram från en okänd bloggläsare

 52. Hannah! Kom in så sent på din fantastiska blogg och nu har du fortsatt din resa… TACK,för att jag fått ta del av det du skrivit.Tankar och känslor.Praktiska saker att lösa.Allt i en text genomsyrad av ödmjukhet,mod och en fantastisk förmåga,att ta tillvara livet.Jag är djupt imponerad och väldigt berörd.Oavsett var du befinner dig,så lever du ocjså vidare här.När vi praktiserar det du lärt oss…

 53. Kom i på din blogg av en slump, den har berört mig på många sätt. Vila i frid

  Från en bloggläsare och hästälskare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *