Resultat

Tja, min hypotes stämde ju inte kan man ju lugnt säga. Datortomografi visar ingen förändring alls i tarmen, bukhinnan och äggstockarna. Det var de goda nyheterna. I lungorna, levern och mjälten ser man små förändringar. Inte stora, men en liten ökning av metastaser. Det betyder byte av behandling.

Nu kommer man att testa ett annat gift med ursprung i ett kinesiskt träd: Campto. Vanligaste biverkningen är…tadaaaa…diarré. Det är vi ju vana vid nu. Det ska visst vara större risk för att tappa håret också, men det är ju ett mindre problem. Mycket kan man säga om mig men ytlig är jag inte (längre).

Läkaren gav mig ett recept på lite starkare Alvedon mot smärtan i tarmen, som det blir mindre risk för att den maskerar feber. Jag kommer väl som vanligt inte ta mer än nödvändigt. Blåmärkena var inget att oroa sig för, det är huden som är lite känsligare på grund av cellgifterna. Mina värden är fortfarande bra (SUPERWOMAN). Pigmentförändringarna (fräknar i hela ansiktet) har också med cellgifterna att göra och jag behöver inte bekymra mig för solexponering (mer än vanligt).

Så – måndag börjar vi om igen med nya gifter, 4 behandlingar varannan vecka och sedan en röntgen igen.

5 reaktioner till “Resultat”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *