Utomlands

Det gick rätt bra.

Jobbigt när man måste uträtta behov på allmänna toaletter, men det gick oftast att fixa hemma hos våra värdar vid lämpligt tillfälle. Det är ju oftast gaser men man vill ju inte gärna gå runt och lukta illa mer än nödvändigt.

Resten av kroppen har klarat det mesta bra. Lite klåda fortfarande. Lite levergnäll. Ytterst lite hosta, men slem kommer ju upp någonstans ifrån kontinuerligt. Oftast efter mat. Jag borde väl fråga om det när jag träffar läkaren nästa gång. Magen gör ju ont i samband med toabesök men det är ju normalt.

Nu är det tre dagar kvar på den här cykeln, sedan går jag in på en behandlingsfri dubbelvecka. Då tänker jag göra en hypotes om hur behandlingen har tagit innan jag får se bilder, baserat på känslan i kroppen. Men först är det själva röntgen. En och en halv liter vatten på en timme.

 

2 reaktioner till “Utomlands”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *